Home Politika
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Blog
Zajímavé zprávy PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Středa, 30 Prosinec 2020 18:23

V posledních dnech bych rád vypíchl 2 zprávy ze země neomezených možností, budoucnosti progresivní levice, země ustívání zločinců (viz Floyd a BLM) a tak dále, a tak dále, tedy z USA.

Poměrně se odvázali na iDnes, když popisují situaci v Kalifornii, ze které se začínají stěhovat obyvatelé, protože se tam už nedá pořádně žít. Článek (ZDE) shrnuje jak vysoké náklady na bydlení, tak zhoršující se podmínky k žití, požáry i díky energetickým společnostem, blackouty a nezvládnutý přechod na obnovitelné zdroje, všudepřítomné bezdomovce, špatnou bezpečnost,... Horší je, že lidé, kteří z Kalifornie udělali to, co je nyní, se nyní stěhují do okolních států, se svými zvyky, politickým přesvědčením a světonázorem a do podobného stavu se nejspíše brzy dostanou i okolní státy.

Podobná situace je spojena s migranty, v Německu třeba s Turky, ... lidé migrují a své zvyky, kulturu, jazyk, stereotypy chování, vztahy k ostatním, (ne)dodržování zákonů, to vše si přináší a v podstatě se již nepotřebují integrovat do většinové společnosti. Nejvýhodnější je být minoritou a řvát si o svá práva. O integraci dnes již nejde. Důležitá je pestrost a průměrnost.

A že je v USA progresivní klika silná svědčí i to, že vás vyhodí z vysoké školy, že jste před lety řekli slovo "negr". Detaily ZDE. Ukazuje se jednak, že v USA se kádruje a cokoli, co jde použít proti bělochům, je proti bělochům použito. Ač se o tom zde moc nemluví, tak další skupinou lidí, proti kterým menšiny vystupují, jsou Asiaté. Vypadá to, že se tam přikládá pod kotlík občanských nepokojů. Chaos a podvody u prezidenstkých voleb tomu nepřispívají. Pořád ještě není jasné, zda bude prezidentem Biden, s Harissovou za zády, nebo zůstane Trump.

Ale pojďme do českých luhů a hájů. Dnes zprávami hýbe, zda prezident Zeman podepsal, či nepodepsal daňový balíček. Jsou rozhovory s právníky, politology, politiky a všichni řeší, zda je v dopisu použito správně slovo "vracím". Jediné, koho se neptají, je prezident Zeman, aby jedním telefonátem řekl, jak to je. Nehledě na fakt, že tyto dopisy píše nějaký úředník a podstatné je, co vydal Zeman za povel. Jedná se o ubohost celé politické reprezentace a novinářů, která se obrací k pustému formalismu a v podstatě je obsah nezajímá.

Kdo nerozumí současné situaci kolem vládních opatření, tak se může přidat do velkého houfu. Co se smí a nesmí prodávat, co dělat, nedělat, a kdy,... to je již chaos nad chaosy. Zato se dozvíme, že se chystají seznamy těch, co se očkovat nechají a nenechají. Ti, co se očkovat nenechají, ti třeba nebudou moci do restaucí, letadel,... zkrátka diskriminace se blíží. Dneska za (ne)očkování, zítra za názory...

U očkování se státy předhání, kdo objedná více vakcín jedné, druhé, či další firmy. Studie ale nejsou dokončeny, není jasné, jaké mají vakcíny účinnost, vedlejší účinky, ani dobu poskytnuté ochrany. Vše jsou dohady a doměnky. Bude stačit pár desítek reakcí na vakcinaci, či dokonce úmrtí a bude po vakcinačním nadšení. I když nepochybuji, že to sociální sítě budou mazat jako hoaxy.  Zajímavé také je, že v seznamech vakcín není ruský Sputnik V. Takže co lidi, co se naoočkují Sputnikem, budou na seznamu neočkovaných, nebo očkovaných? A tak jako se podvádí u jakéhokoli úkonu, můžeme si být jisti, že si půjde koupit razítko o tom, že byl člověk oočkován, i když nebyl. Navíc, ti co nemoc prodělali, mají se očkovat, nebo nemají? Chrání je více protilátky po nemoci, nebo z očkování? To vám dnes nikdo neřekne. Ale kampaně na očkování běží...

Správný postup by byl dokončit studie, ty podrobit zkoumání a poté očkovat. Jinak to udělá více škody, než užitku a důvěra lidí v očkování ještě klesne. Přitom očkování nás jako lidstvo posunulo neskutečně vpřed.  Ale je jasné, že v dnešní době zaměřené na finanční výsledky firmy pospíchají, aby se investované peníze vrátily. Nějaký altruismus v tom nehledejme.


Aktualizováno Středa, 30 Prosinec 2020 19:16
 
Jaký byl rok 2020 PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Čtvrtek, 24 Prosinec 2020 10:45

Blíží se nám konec roku 2020 a nastává čas bilancovat, jaký vlastně byl. Mě se vybaví dvě události.

Letošek ovlivnil celosvětově nejvíce coronavir a s ním spojené dopady jak do lidských životů, tak hospodářství.

Státy zavedly různá ochranářská opatření, EU se opět ukázala jako zbytečný a drahý moloch, který chce řídit životy více, než všechny komunistické Ústřední výbory dohromady. Ale bez špetky reality. EU je čistě byrokracie v tom nejhorším a nejodpornějším slova smyslu.

Firmy investovaly miliardy do vakcín a nyní je budou chtít zpět.

Státy zadlužily své obyvatelstvo (komu?) a potáhne je to v budoucnu dolů. Realizovaní chaotická opatření povedou k tomu, že je příště už nikdo nebude brát vážně, až se objeví opravdu vir či bakterie zabiják. Koronavir ale také odsunul na čas genderové nesmysly a upozadil neziskovky. Ty ale čekají, aby se mohly nadechnout a řídit  životy lidí, kteří o to nestojí...


Druhou věcí jsou volby v USA. Ty ukázaly mnohé, nejvíce pokřivenost médií a sociálních sítí. 4 roky Trumpa naháněli a obviňovali, že zvítězil pomocí marketingové kampaně podpořené Ruskem. Neprokázalo se nic a 4 roky na něj kydali špínu, kudy šel. Zato volby, které podle všeho cinkunté byly a dost, jsou podle Demokratů ukázkou nezpochybnitelných demokratických procesů, neovlivnitelné, zkrátka platné a nejlepší. Pro nás, co jsme na druhé straně velké louže, nezbývá než koukat, co vše je v amerických volbách možné... Volí mtví, objevují se statisíce hlasu pro Bidena, dá se volit po volbách, dá se volit opakovaně, ... Skutečnost, že 17 amerických států napadlo regulernost voleb v jiných státech mluví za vše. Pokud byly volby podvodné, a zdá se že byly, dojde primárně k erozi důvěry v demokracii, tedy volbu lidu a nejspíše už žádné další volby čisté, svobodné a spravedlivé nebudou. Demokraté v USA nejsou demokraté, ale neomarxisté, další level komunismu. Mají pocit, že mají právo řídit kompletně život lidí a hlavně odstranit největší děs všech dob, dějiny "bílého" muže.

Na sociálních sítích se již standardně cenzuruje, akorát se zavedl výraz Hoax a udavači mají pré. Samozřejmě bonzují a udávají s těmi nejlepšími pohnutkami. Obhajují cenzuru, že musí zaznít (jejich jediná správná) pravda.  Stejně tak znárodňování v 50. letech dělali stejně naladění svazáci jisti si svou pravdou a pohledem na svět. Ostatní bylo třeba převychovat. Typy lidí, jako jsou ti takzvaní "elfové" a udavači v historii, ať již to byl protektorát, nebo padesátá léta, jsou to ti stejní... Odpad společnosti. Jenom média jim dodávají prostor a punc relevance.

Obě události ukazují na zlom, ke kterému naše civilizace míří. Neschopnost bojovat s pandemií, nepřipravenost státu, který si bere polovinu toho, co vyděláme, ale je neefektivní. Cenzura a umlčování nepohodlných názorů. Úředníci generují předpisy a nařízení, vše je formalistické, bez ohledu na realitu. Na každého již lze něco ušít... A hlavní je mít správný papír a mít správný názor. 

Lidé jsou zpohodnělí a chtějí se hlavně bavit. Svobodné volby jsou překážkou, když vybraní dobrotrusové přece ví, co je pro lidi nejlepší a to nejlepší jim přinesou, i kdyby měli ty lidi, co jim to kazí, odstranit.

Takže co si přát do roku 2021? Návrat rozumu a aby ta mlčící většina konečně promluvila a zlomila tu cestu do záhuby, na které jsme.


 

Aktualizováno Čtvrtek, 24 Prosinec 2020 11:14
 
Trump vs. Biden několik dní poté PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Pátek, 06 Listopad 2020 18:58

Před pár dny proběhly v USA volby a nyní ještě běží počítání hlasů a ze strany Trumpa přepadávají na stranu Bidena, který má nyní k prezidentskému postu blíže.

Nicméně celé volby provází pachuť korespondečního hlasování, které významně posouvá hlasy na stranu Bidena. Tak významně, až je to zvláštní, že ve chvíli, kdy fyzické hlasování je cca půl na půl pro každého z kandidátů, je v korespondenčním hlasování násobný rozdíl pro Bidena. Stejně tak se již plní internet informacemi, že hlasovali i desítky let mrtví lidé, případně je více hlasů, než registrovaných voličů. Že jsou USA zemí neomezených možností jsem věděl, ale že až tak...?

V každém případě jsou volby v USA manipulovatelné a to co se děje, to předčí i Bělorusko, vůči kterému měla nedávno výhrady EU. Kdepak byli pozorovatelé regulernosti voleb?  Spojené státy mají volby svým provedením posazené někde v 19. století a je nedůstojné, jak probíhají a jaké tam jsou kontrolní mechanismy.

Také se mi hrozně líbí, že po 4 letech, co jsme poslouchali, že Trump je v Bílém domě díky manipulacím Ruska a Putina, tak teď zastánci Bidena mluví o nezpochybnitelných a neovlivnitelných volbách. Asi si vzal Putin volno...

Jak to dopadne uvidíme. Pokud dojde na ověřování lístků a přepočítávání, můžeme se dočkat mnoha překvapení.



Aktualizováno Pátek, 06 Listopad 2020 19:08
 
Tip na výsledek voleb v USA PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Pátek, 30 Říjen 2020 05:20

Za týden proběhnou volby v USA a nyní je ta správná chvíle říci odhad, jakže to dopadne. Spousty chytráků pak budou říkat, že to říkaly... No, je týden do voleb, přeleštím křišťálovou koupi a vidím vítěze Trumpa, ale snadné to nebude.

Proč?

Celá ta legitimizace násilí vč. BLM, vše vystavěné na recividistech, je pod taktovkou demokratické strany. Samozřejmě, někomu to imponuje, PR je velké, tlak radikálních BLM příznivců je velký v tom smyslu, že neváhají útočit, zapalovat, poškozovat, napadat a nakonec i zabíjet. Za přihlížení policie v místech, kde vládnou demokraté. Média jsou také prodemokratická. To, že v průzkumech vítězí Kamala Biden vůbec nic neznamená. Lidé se bojí říci, koho budou volit, z obavy o napadání a ostrakizaci. Jak je možné, že lidé se bojí ve městech ukázat, že budou volit Trumpa? Opět, za touto náladou stojí menšina obyvatel a média.

Mimochodem, kdo pořád používá myšlenkovou zkratku, že strana s názvem Demokratická se musí také demokraticky chovat, by si měl zajít na vyšetření, zda je svéprávný.

Lidé, kteří se nechtějí propadnout do levičácké budoucnosti ovládané tzv. zastánci menšin, kde není svoboda názoru ani vyjadřování, kde poklekáte před rabujícími lidmi, kteří Afriku neviděli, ale před 300 lety přivezli jejich předky z Afriky a máte se za to cítit špatně, všechno jim dát, políbit nohy a nechat si vypálit dům. Samozřejmě, jde o peníze. Desítky milionů lidí v Americe má nárok na potravinové lístky (food stamps), většina černochů nežije v manžeství, vyrůstají v neúplných rodinách. Na podporu se vynakládají velké veřejné prostředky. Existuje agenda, existují prostředky. Je to business.Něktetým vyhovuje držet menšiny dotacemi tam, kde jsou.

Podívejme se na Trumpa. Upřímně, není to žádný zázrak, ale po ohlídnutí zpět do posledních 4 let, tak tam není žádná velká bota. A to spoustu věcí skrze Deep state nedokázal protlačit. Ale v zahraniční politice není žádná velká chyba, vůči Číně a Iránu byl ostřejší než Obama (mimochodem, Obama je míšenec, má bělošskou matku, kterou se ale nechlubí). V domácí politice klesla regulace, stoupla zaměstnanost vč. lidí z menšin.

Neznámou je vliv coronaviru, který může pomoci (Trump prohlásil, že covid měl a už je zdráv, tj. lidé nebojte se, dá se to zvládnout) vs. poškodit jej - nákazu bagatelizoval a ekonomika značně utrpěla.

Nicméně pokud se zamyslíme, je tu jedna velká neznámá a velký okruh k manipulaci a podvodům, a to jsou korespondenční volby. Rozšířené hlavně ve státech ovládaných Demokraty (např. Kalifornie). Dokonce se započítávají hlasy, které přijdou několik dní po volbách. Alespoň, co jsem dohledal, kontrolují, zda byly poslány do dne voleb, ale i s tím se dá pracovat. Nicméně tohle je velký manipulační prostor. Kdo a za jakých podmínek hodil hlasovací lístek do schránky nevíte...

Letošní volby tak budou trvat mnohem déle a bude se nejspíše přepočítávat. Ukáže se rozdíl mezi venkovem (Trump) a městskými enklávami (Kamala Biden).

Osobně se domnvám, že vítězství Trumpa nezpůsobí USA a nakonec celému světu tolik škod, jako vítězství progresivní levice reprezentované Bidenem, který ač desítky let senátor za Delaware, nikdy nic nedokázal a je nastrčená figurka před multikulti levičáky typu Kamala Harrisová.

Takže si o vánocích řekneme, jak to dopadlo.





 
Ztracená Francie PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Čtvrtek, 29 Říjen 2020 18:53

Útoky muslimů se stávají novodobým francouzským folklorem, včetně toho, že útočník řeže obětem hlavy. Učitel, lidé v kostele,... jednou Čečenec, dnes Tunisan. Vše zřejmě ekonomičtí migranti, vše muslimové ve věku kolem 20 let.

Francie je svým způsobem ztracena. Postupně se podvoluje a zvyká si. Když si člověk slepí několik  zdrojů, tak se ukáže, že útok v Nice (3 mrtví, uříznutá hlava starší paní) proběhl v centru města. Policie se dostavila na místo po 10 minutách. Po divoké střelbě policie byl vrah postřelen, tedy zraněný převezen do nemocnice.

Nebude nadsázka, když jediné, co se ve Francii stane, bude několik proslovů, nějaká ta minuta ticha, možná dojde i na rozsvícení Eiffelovy věže... Jenže to nebude stačit, protože muslimové vedou něco jako svatou válku a vše jiného, než tvrdý odpor, považují za slabost. Důvody se vždy najdou, nejlépe v historii, kdy se vyberou jenom určité momenty. Např. že křestané bojovali s muslimy a miliony jich zabily. Ano, a muslimové bojovali s křesťany a miliony jich zabili a nebo vzali do otroctví.

To je přesně logika z níže uvedeného článku na Novinkách "To expremiér Malajsie Mahathir Mohamad na Twitteru napsal, že muslimové mají právo zabít miliony Francouzů, za což sklidil kritiku."

Ale připomeňme si ještě, co se stalo, když zaútočil Australan na Novém Zélandu na lidi v mešitě... Následovalo globální odzbrojení lidí na Novém Zélandu.


Články o útoku v Nice:

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/nice-francie-utok-kostel-obeti-mlada-zena-kostelnik-a-verici.A201029_152756_zahranicni_kha

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/muslimove-maji-pravo-zabijet-miliony-francouzu-napsal-expremier-malajsie-40340739


Aktualizováno Čtvrtek, 29 Říjen 2020 19:10
 
«ZačátekPředchozí11121314151617181920DalšíKonec»

Strana 14 z 48