Home Politika
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Blog
Paralýza západní společnosti pokročila PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Čtvrtek, 26 Květen 2016 17:46

Ve Velké Británii, kde se bude hlasovat o vystoupení z Evropské unie (tzv. Brexit) je vidět, jak špatně na tom původní evropská společnost je. Důkazem je reklama "A vote is a vote".Tedy něco na způsob "Každý hlas má stejnou váhu". Chtělo by se říci, ať jsi tu platil daně celý život, nebo nikdy, máš stejný hlas a práva.

Evropská společnost vyvinula demokracii - tedy způsob vládnutí postavený na volbě zástupců hlasy občanů a většinovém rozhodování. Přičemž jsou zachovány základní svobody člověka bez ohledu na momentálně vládnoucí stranu a věci víry jsou odloučeny od státu. Tato organizace ale vyžaduje určitou kulturní a mentální vyspělost obyvatelstva. Je to důsledek evoluce. Demokracie není řád, který se dá nakázat, nebo k němu musí každá společnost zákonitě dokonvergovat v krátké době. Demokracie vyšla z konkrétních podmínek a dá se říci, že mimo Evropskou civilizaci se nikde nerozvinula. Zejména ne v islámském světě, který má v státnách a sociálních ohledech za křesťanskou civilizací zpoždění pár set let.

Evropě tento vývoj trval tisíce let, od starověkého Řecka do 20. století. V šedesátých letech se ale něco zvrtlo a začalo se prosazovat multikulti hnutí, které je ve své podstatě rasistické, neboť všechno "zlo" světa svádí na bílou rasu (a kolonizaci), pod kterou ostatní trpěli a trpí, a je nutno všechny ostatní rasy a kultury sponzorovat a podporovat na úkor své vlastní kultury. Idea je, aby všichni byli jedna velká krásná a šťastná rodina - jako zvířátka v bajkách, kdy spolu liška, vlk, zajíc a srnec spokojeně žijí. Minority už nepotřebují vyvíjet jakoukoli snahu, aby se posunuly, největší devizou pro multikulturalistu je odlišnost, největším zdrojem peněz je státní erár a povinost většinové společnosti platit minoritě její životní styl, aniž by minorita musela společnosti cokoli vracet. V této logice společnost obohacuje odlišnost minority, nikoli její práce.  Idea vyrovnané a láskyplné společnosti respektující odlišnost je ve své podstatě krásná. Ale dost často ty nejkrásnější ideové myšlenky vedou do pekla a největšího utrpení. To je i tento příběh.

Vraťme se k Británii. V červnu proběhne referendum o tom, zda Británie vystoupí, či nevystoupí z EU. Karty jsou rozdány jasně - kdo chce z EU, je ultrapravičácký fašista. Skoro to vypadá, že to, zda Velká Británie zůstane v EU, nerozhodnou Britové, ale imigranti - Indové, Pákistánci a další, které je třeba burcovat. Ještě před pár lety by taková reklama byla vnímána jako nekorektní. Pokud ji ale dnes zadá a publikuje krajní levé spektrum, je vše v pohodě. Zkuste holohlavce vyměnit za starší bílou paní a místo indické babičky dát mladého muslima ve stejném gestu. Řekl bych, že u vás policie zazvoní do hodiny a máte na krku obvinění z potlačování práv a svobod.  U nás se stačí podívat, co projde lidem, kteří okupují "Kliniku" v Praze. Představte si, pokud by neměli "dredy", ale holou hlavu. Opravdu by byli všichni tak přející a schovívaví?

Dvacítka zástupců pražského sociálního centra Klinika převzala Cenu Františka Kriegla za občanskou statečnost pro rok 2016, kterou centru udělila Nadace Charty 77. Nezávislá porota ocenila jejich dobrovolné aktivity, které podle ní překračují hranice jakékoli ideologie i tržního světa a stávají se obecně lidskými. V projevu představitelé Kliniky zdůraznili své zaměření na squatting a anarchismus. (http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/lide-z-kliniky-prevzali-od-charty-77-cenu-za-obcanskou-statecnost_385062.html)

Západní společnost pozbývá své klíčové hodnoty: svobodu, pracovitost, skromnost, kritické myšlení a to, že víra je věc soukromá a každý má právo na svou víru. Společnost začíná být díky absenci hodnot paralizována. Nemá ideu a směr. A navíc se mění poměr občanů díky imigraci tak, že roste podíl těch, kteří tyto hodnoty nerespektují a nikdy respektovat nebudou.

Vote

V mnoha článcích o islámu se píše o tom, že muslimové pouze čekají, aby dosáhli demokratickým způsobem většiny a poté zcela demokraticky změnili pravidla hry ve prospěch islámu. Že je to nesmysl? Podívejme se do tisku. Např.:

"Odhodlání použít násilí k obraně své víry vyjadřuje 35 procent muslimů, mezi fundamentalisty je jich dokonce 72 procent. Podle materiálu, který čerpá z řady zahraničních výzkumů, tvoří fundamentalisté v těchto zemích 44 procent muslimů. Studie je definuje jako věřící, kteří schvalují pouze jedinou interpretaci Koránu a náboženská pravidla nadřazují právním normám země, kde žijí."

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/muslimove-a-extremisticke-postoje-dt8-/domaci.aspx?c=A160526_113038_domaci_pku

V jedné diskuzi na internetu jsem našel citát, který někdo přisuzuje Sokratovi:

Demokratické zřízení doplatí na to že bude chtít vyhovět všem. Chudí budou chtít část majetku bohatých, a demokracie jim to dá. Mladí budou chtít práva starých, ženy budou chtít práva mužů, a cizinci budou chtít práva občanů, a demokracie jim to dá. Zločinci budou chtít obsadit veřejné funkce, a demokracie jim to umožní. A až zločinci demokracii nakonec ovládnou, protože zločinci od přírody tíhnou po pozicích moci, vznikne tyranie horší, než dovede nejhorší monarchie anebo oligarchie.“ (http://www.databazeknih.cz/citaty/sokrates-467)

Proto je třeba lidem připomenout Dante Alighieriho: ""

Nejtemnější místa v pekle jsou vyhrazena těm, kteří zachovávají nestrannost v časech morální krize. (https://cs.wikiquote.org/wiki/Nestrannost)



Aktualizováno Pátek, 27 Květen 2016 04:19
 
Jak by měla vypadat EU? PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Pondělí, 16 Květen 2016 18:10

Stávající koncept Evropské unie je mrtvý a nefunkční. Jeho smrtené křeče budou ještě nějakou dobu trvat, ale stojí za to klást si otázku, jak by měla funkční Evropská unie fungovat a co by měla ve střednědobém horizontu splňovat. Unie jako taková není špatný nápad, ale  končí na nesmyslném socialistickém / neomarxistickém poblouznění, které je dotováno z peněz všech a zadlužování. Navíc je dnes integrace tlačena shora, a to přes odpor všech. Komu je odpovědná Evropská komise? Společná imigrační politika je bod, na kterém stávající EU skončí. Vlastně je paradox, že se EU podobá více RVHP, než čemukoli jinému.

Co si myslím, že je klíčové, je níže uvedeno tučně. Zbytek je především o diskuzi.


Jak by měla EU fungovat:

  •  jako spojení národních států s vlastní identitou a tradicí
  • spíše forma bezcelní zóny, ale tak, aby státy mohly regulovat únik kapitálu do daňových rájů; v rámci prostoru EU by neměly být vůbec podporovány daňové ráje
  • provozní výdaje EU by měly být minimální, žádné stěhování armády úředníků do Bruselu a Štrasbourgu
  • hlasování by stačilo formou ministrů, s tím, že výsledek je doporučení; když se stát nebude chtít doporučením řídit, ať se jím neřídí
  • společné rámcové normy kvality, ale ne za každou cenu a všeho
  • státy musí mít možnost své trhy chránit v odvětvích, kde to uznají za vhodné


Jak by neměla fungovat:

  • jako federace; na takové uspořádání je třeba ještě pár desítek let počkat
  • žádné dotace a přerozdělování peněz
  • jako armáda úředníků bez zodpovědnosti, schovaná za stohy vyhlášek a nařízení
  • velký bratr, který vše monitoruje, sleduje a shromažďuje data o občanech, aby je mohl později perzekuovat

Co je třeba zachovat:

  • výměnné programy studentů, ať poznávají Evropu; každý student střední školy a dále by měl mít možnost studovat aspoň semestr v zahraničí


Aktualizováno Pondělí, 16 Květen 2016 18:57
 
Eurovision = Festival politické písně PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 15 Květen 2016 12:03

Hudební umění, zpěváci, zpěvačky, a všechny rádoby hvězdičky, to vše mě míjí. Ale nepřehédl jsem masáž z Eurovize 2016 (kýho čerta, jak se to jmenuje - asi Eurovision Song Contest), kdy vyhrála píseň o odsunu Tatarů s názvem 1944 od zpěvačky Jamaly.

Jak je zkrátka možné, že po konci budování komunismu a socialismu ve východním bloku se toho samého chytila celá Evropa a vše, co nefungovalo, tlačí znovu, ale s více penězi a větším marketingem. Je snad ještě někdo normální, kdo si myslí, že to nebude fungovat?

EU dnes není nic jiného, než obdoba RVHP, se všemi kvótami, kdo co může vyrábět. A Festival politické písně Sokolovo nyní nahradila Eurovize.  Vezměme si internetový Blesk, který podobné slátaniny sleduje, co k této soutěži napsal: "Diváci se domnívají, že ukrajinská zpěvačka Jamala, která vsadila na politicky založenou píseň 1944, se trefila politickým zásadám soutěže do vkusu. "(http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/394162/proc-guncikova-nevyhrala-eurovizi-divaci-maji-jasno.html).

Takže jsme opět u toho, kdy umělci jakýchkoli kvalit musí své výkony směřovat hlavně politicky správně, že:)

Kdo chce vidět vítěze, stačí video na youtube (https://www.youtube.com/watch?v=iExW72v0BSw).

S Evropskou unií na věčné časy a nikdy jinak!




Aktualizováno Neděle, 15 Květen 2016 12:23
 
A co se změní po útocích v Belgii...? PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Úterý, 22 Březen 2016 18:21

Dnes teroristé, slovy evropských politiků po dřívějších útocích nespojujme s islámem a muslimy (když něco politici vidět nechtějí, není žádný argument či statistika dostatečná), zaútočili v sídle Evropské unie - Bruselu, úředníkům přímo na dvorku. Poprvé nebyli cílem pouze "plebs", ale i kasta úředníků, žijících ve svém izolovaném světě. Útok v metru a na letišti má především psychologický dopad u třídy, která se cítila bezpečná ve svých eurovýšinách.

K útoku se přihlásil Islámský stát a zdá se, že někteří útočníci byli sebevražední, takže lze předpokládat, že útočníky byli islámští imigranti, je jenom otázkou, jak tam byli dlouho.

Nicméně podívejme se na reakce politiků - oblíbené je, že nás "nesmí ochromit strach". Říkejte to lidem bez ochranky, kteří cestují hromadnou dopravou. Pak tu máme požadavek na armádu v ulicích, ovšem uniká mi, v čem to pomůže. Kde jsou kromě keců (!!!!) nějaké skutečné kroky k tomu, aby byla řešena příčina problému a tou je nekontrolovaná invaze muslimů do Evropy a prosazování jejich kultury v našem prostředí a zbabělost politiků podpořená zhoubnou ideou multikultralismu.

Zkusme si nastínit situaci:

  1. v muslimských zemích se zřejmě nežije moc dobře, a tak muslimové utíkají pryč; a to jak z Afrických, tak Asijských zemí s muslimskou populací;
  2. muslimové tedy nejsou schopni vytvořit fungující společenství, kromě středověkých politickosociálních struktur s moderními technologiemi, které ale pouze využívají, nikoli vytváří; jedná se o doslova o konzumní společnost postavenou na nerostném bohatství;
  3. bohaté (díky ropě) islámské země místo podpory svých souvěrců raději financují mešity v Německu a podporují vývoz radikálního islámu - wahábismu a muslimů; západní pokrytecké státy zavírají oči před drakoniskými tresty, které tyto státy praktikují, hlavně když kvete business;
  4. Evropské státy mlčí k tomu, že Turecko podporuje islámský stát, nevadí jim nastupující diktatura v Turecku a nechávají se vydírat a výpalné platí našimi daněmi; takže před kulturou, která uznává pouze sílu, vypadá západ slabě a také se tak chová
  5. přicházející muslim je zde pro to, aby využil sociální systém, který Evropané vybudovali; přichází jako kočovníci na novou pastvu, až ji spotřebují, potáhnou dále (pokud bude kam);
  6. muslimové nemají zájem o integraci a přijetí západních hodnot - důkazem jsou no-go zóny, kriminalita, právo šária v Německu, Švédsku i Belgii,..
  7. Muslimové jsou solidární především mezi sebou, to, že nevydávají stíhané souvěrce je jenom potvzením, že všichni patří do jednoho pytle.

Jaké jsou ale možnosti řešení?

V podstatě pouze takové, které vyžadují od politiků odvahu a pevný charakter. Nedivme se proto, že žádné řešení není na obzoru s tím politickým materiálem, který v EU v posledních 20 letech vyrostl. Důkazem je i snaha odzbrojit evropany, aby se již vůbec nemohli bránit jak imigrantům, tak vlastní vládě. Každé správné opatření by totiž mělo zasáhnout zdroj problémů, nikoli evropské občany. Na ně se ale formou zákonů, daní a restrikcí útočí nejsnáze. Ještě se totiž nebrání.

  1. Krokem číslo jedna musí být deportace muslimů do země jejich původu, nebo do sběrných táborů, které by vznikly na Blízkém východě;
  2. Je třeba tvrdě trestat prosazování muslimských zvyklostí, jako je např. Šária, zahalování, a podobně; je tu jiná kultura a nemají právo si své zvyky vynucovat na ostatní populaci;
  3. je třeba skončit s podporou a propagací multikulturalismu na všech úrovních;
  4. je třeba odmítnout dohodu s Tureckem, potopit pár lodí s uprchlíky a invaze skončí.

Jak to celé bude pokračovat?

Evropa bude kličkovat, platit a následky budou mnohem horší, než kdyby proběhly body výše. Za oběť padne především svoboda evropských občanů a důvěra ve funkční demokratický stát a EU jako takovou. Může se opět objevit nějaký diktátor, coby spasitel evropských hodnot. Evropa se bude opět fragmentovat a hrozí ozbrojené konflikty.

A kdo je původcem? Chorobný multikulturalismus a ti, kteří jej hlásají a propagují. Muslimové pouze v duchu své víry využili příležitosti.




Aktualizováno Úterý, 22 Březen 2016 19:20
 
Zdravý názor na držení zbraní PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Středa, 16 Březen 2016 18:07

Rozhovor s p. Štefcem - velmi zdravý názor na držení zbraní.

http://prehravac.rozhlas.cz/audio/3570089

http://prehravac.rozhlas.cz/audio/3574660


 
«ZačátekPředchozí31323334353637383940DalšíKonec»

Strana 37 z 48