Home Politika
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Blog
Bezbranný občan - cíl EU PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Pátek, 20 Listopad 2015 18:56

Po všech masakrech, kdy teroristé pozabíjeli desitky lidí je tu návrh Evropské komise, aby bylo výrazně omezeno legální, opakuji legální držení zbraní. Cílem je stav, kdy normání občan bude vydán na milost všem druhům zločinců a odkázán pouze na státní pomoc.

Je třeba se proti těmto snahám EU postavit. Historie nás poučila, že každý totalitní stát začínal odzbrojením obyvatel, protože to znamená překážku a možnost odporu. Věděl to Stalin, věděl to Hitler, ví to Evropská komise.

Doporučuji proto každému rozumnému člověku, aby se bránil omezování jeho svobod a práv. jedná se o salámovou metodu, kdy EU neumí své občany ochránit a tímto způsobem se snaží vykonávat alespoň nějakou činnost. Vždy je to snažší proti zákonům balým občanům, což legální držitelé zbraní bez výjimky jsou, neboť splňují zákonné podmínky bezúhonnosti a spolehlivosti.

Plně souhlasím s následujícím článkem sdružení GUNLEX a vyzývám každého, aby se členem stal.

http://gunlex.cz/clanky/hlavni-clanky/75-dulezite/2224-otevreny-dopis-strelcum-a-majitelum-zbrani




 
Bezradnost západu vůči IS PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Úterý, 17 Listopad 2015 12:07

Noviny jsou plné toho, jak Francie začala reagovat a útočit na Islámský stát (IS). Zcela zázračně (přitom o nich všichni ví, jenom nikdo nechtěl ukázat na to, že Saudská Arábie a Turecko podporují IS) USA objevily stovky náklaďáků s ropou (zřejmě mířící do Turecka) a zničily je. Po roce bezzubých útoků....Opravdu úsměvné je časování, kdy o této situaci mluvil p. Koller (http://play.iprima.cz/partie/partie-15112015) v televizi neděli a útoky přišly druhý den, v pondělí...

Takže letadlo za letadlem, bomba za bombou, a co pak? To je důležitější otázka, než jestli Francie shodila 20 bomb, nebo 1000.

Rusové strategii mají, může se nám to líbit nebo, ne, ale pokud Asad vyhraje, je poměrně předvídatelná podoba Syrie.

Jak západ např. naloží ale se svými spojenci Kurdy? Stát nemají, Turci (člen NATO)  je nemilosrdně zabíjejí a určitě území, která Kurdové osvobodili, nebudou chtít odevzdat. Lepší podmínky pro vznik státu jim nikdo nedá... Nicméně to území si budou chtít vzít na něčí úkor. Nebo je západ zradí?

Co všechny státy, kde Západ podporoval rozpad vlády a nedokázal instalovat žádný režim, který by byl lepší, než to, co tam bylo dříve? Tam všude nyní vyplňuje mocenské vakuum IS. Takže super, naházíme na něj bomby. Vzhledem k tomu, že to není přísně hierarchická struktura, bomby moc velký účinek mít nebudou. Dokud fyzicky nevkročí noha vojáka na území, pořád patří IS.

Co s muslimy v Evropě?

A i kdyby nakrásně IS prohrál, rozpadl se, začaly fungovat vlády v nyní rozpadlých státech, co se stane?

Důležité otázky:

  1. kam se podějí tisíce bojovníků a warlordů? Necháme je odejít do Evropy, nebo do Ruska, aby páchali znovu zlo? Budeme je za peníze daňových poplatníků převychovávat, jak se snaží Švédsko a doufat? Co takhle je fyzicky zlikvidovat? Kdo ze západních politiků se pod toto řešení, které jako jediné je a bude funkční, podepíše?
  2. Není problém samotný Islám a povinnost každého muslima šířit svou víru (to je totiž skutečný džihád, který je povinností každého muslima)? Když nyní zlikvidujeme IS, není to pouze odložení problému? Jak je možné, že v rámci podpory migrace Saudská Arábie nabídne Německu, že zaplatí postavení 200 mešit, ale nevezme si jediného uprchlíka a nikomu to nevadí? Proč?
  3. Co za státní útvary a kým vedené po IS zůstanou?
  4. Kdy naložíme statisíce uprchlíků a odvezeme je zpět z Evropy? Budou pak mít rádi západ? Asi ne. Ale lepší nepřítel za hranicemi, než zklamaný a zfanatizovaný uprchlík vedle v ulici.
  5. Není Evropská (a západní kultra) tak zdegenerovaná a zpohodlnělá, že neodolá a rozpadne se jako Řím? Že nedokáže dělat nepopulární opatření?
  6. Jak dlouho budou USA s narůstající hispánskou populací představovat vedoucí roli v Euroamerické civilizaci? Kdy se jejich zájem otočí především k americkému kontinentu a Evropa zůstane sama?
  7. Kdy Evropa najde cestu k Rusku a uvedomí si, že bez něj to nepůjde?
  8. Jaký je osud EU? Schengen už prakticky neexistuje...



 
Další teroristické útoky ve Francii PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Sobota, 14 Listopad 2015 07:32

Bohužel více než sto mrtvých Pařížanů podlehlo teroristickému útoku, který jak se zdá, provedli stále tytíž - islamisté. Sebevražedné odpalování tomu odpovídá. Jediné, co bude třeba zjistit, zda se jedná o naturalizované či narozené Francouze, případně o imigranty. Měli bychom soucítit se všemi obětmi teroristů, ať to byla škola v Beslanu, útok v Madridu, či útoky na letadla a vlaky. Terorismus si úctu nezaslouží a měl by být důsledně stíhán, včetně všech, kdo ho podporují, ať jsou z jakékoli minority, či jakéhokoli vyznání, ať se to multikulti pomatencům líbí, nebo ne (narážím na známé případy z Británie, kdy muslimové káží násilí proti majoritě a prochází jim to proto, že jsou minorita).

Zamysleme se ale nad tím, co k těmto útokům vede a zda jim lze zabránit.

Z výše uvedeného je zřejmé, že musí skončit politická hyperkorektnost. Nelze se rozhodovat, a přemýšlet o světě v takto rádoby korektně vymezených mantinelech. Věci a jevy se musí nazývat pravými jmény. Cokoli jiného je v konečném důsledku podpora konce stávající svobodné společnosti.

Ministr vnitra Chovanec se snaží uklidnit veřejnost, ale říká přesně to, co je další problém, tedy "Situaci vyhodnocujeme,....", "Nemáme informace,....".  V tuto chvíli nemají bezpečnostní složky žádnou představu o tom, co se děje, a jak jsou mezi obyvateli, uprchlíky a migranty rozdané karty. Sebevetší peníze na sledování a omezování občanských svobod nepomohou, protože není splněn bod výše. Určitě ale bude snaha omezit svobody běžných občanů a využít tuto mutnou událost k utažení šroubů. Zde si dovolím odkázat na příspěvek (zde), o knize "Proč státy selhávají".

V tuto chvíli již Evropská unie selhala a ukázala, že ve stávajícím pojetí je zcela nefunkční. Nedokázala ohlídat své vnější hranice, díky čemuž došlo k omezení svobod občanů a zavedení kontrol na vnitřních hranicích a nastal konec Schengenského prostoru. A není to jen o hlídání hranic, je to zejména o tom, že úředníci v Bruselu jsou především sociální inženýři s vizí nového člověka, multikulturního Evropana, ideálně naturalizovaného Afghánce, nebo černocha z rovníkové Afriky, který je závislý na dotacích a dávkách a s úctou vzhlíží k Bruselu.

Jaké plyne z uvedeného poučení pro běžného občana?

Je nutné nenechat si sáhnout na občanské svobody. To by bylo největší vítězství terorismu. Dále by si měl každý uvědomit, že stát je tu proto, aby sloužil lidem a ne lidé státu. Je třeba vyměnit hyperkrektní politiky za skutečné vizionáře a uvědomovat si vlastní historii a pěstovat národní hrdost. Každý občan je především odpovědný sám za sebe a měl by se tak chovat. Nenechme zasít do našich srdcí paniku. Bez strachu není odvaha. Teroristé zaseli strach, nyní je třeba jej překonat tak, že se teroriské budou ještě divit.



Aktualizováno Neděle, 15 Listopad 2015 11:38
 
Korouhvička Merkelová PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Středa, 11 Listopad 2015 17:15

Tak je to tu. Ještě nedávno kancléřka Merkelová rozhodila pozvánky do světa, takže se zbalily statisíce uprchlíků (samozřejmě Syřanů, jak jinak) a vyrazily směr bájné Německo. Merkelová šla touto pozvánkou jak proti svým občanům, zdravému rozumu, ale i mezinárodním dohodám, např. Dublinské, která měla být na uprchlíky aplikována.

Uprchlíci odhodili pasy (aby nešlo poznat, odkud jdou, všichni se stali okamžikem Syřany) a houfně se jali překonávat hranice. Kdokoli jim bránil v cestě do Německa byl nelida, xenofob, fašista, rasista, zlý člověk a určitě jsem na něco nehezkého zapomněl. Vzpomeňme hrdiného Německého (je zajímavé, že se rovnou zmiňovali jeho příbuzní v Kosovu) autobusáka, který vítal uprchlíky a jehož činu fandil povinně každý Němec, běda jak ne. Ordnung musí být, na ja. Hraniční státy čelící pozvánce pro uprchlíky na dosažení sociálního blahobytu mohly tak maximálně udělat koridor, aby uprchlíky přes své území co nejdříve přesunuly. Stalo se to, co Německo, a hlavně Merkelová, chtělo. Obdrželi své migranty.

Jenže nyní prrrrr. Hyperkorektní Německo zjišťuje, že proslulé syrské lékaře a inženýry aby mezi Afghánci, Albánci, černochy a dalšími etniky pohledalo. Je to asi stejný úkol, jako hledat jehlu v kupce sena. To není zatraceně dobré pro PR. Lidi si toho už všimli.

Německo si zadělalo títmto experimentem na konec sociálního a svobodného státu, protože ty statisíce cizinců s minimálním vzděláním, nulovou znalostí jazyka, kolikrát i hygienických návyků, nedokáže absorbovat. Takže by zase rádo uprchlíky vracelo do hraničních států EU.

Z politiky Německa může být člověku maximálně blivno a člověku musí být líto i migrantů, kteří se ženou za pečenými holuby, kteří lítají sami do úst a ono nic.

Německo dosáhlo celou akcí několika věcí. Zaprvé, vše co na svém kreditu po druhé světové válce budovalo, je pryč. Uprchlické kvóty, přijímání a pak odmítání, to vše způsobilo ztrátu důvěry a Německo nyní není důvěryhodný partner. Dokázalo také důkladně torpédovat svůj projekt Evropské unie, které už prakticky nikdo nevěří a zacpávání úst eurodotacemi nemůže fungovat věčně.  Ještě větší zlo si ale udělalo vnitřně, kdy omezuje svobody svých občanů, aby vyšlo vstříc zvyklostem a požadavkům uprchlíků.

Pro nás z toho plyne několik poučení:

- měli bychom být připraveni na rozpad EU, s čímž souvisí nepřecházet na EURO a výrazně diverzifikovat devizové rezervy

- armáda by se měla vrátit ke své roli v teritoriální obraně

- stát by měl mít potravinové a strategické rezervy minimálně na rok, ne jak nyní v potravinách na jeden den

- lidé by měli méně věřit médiím a více svému rozumu a historické zkušenosti

- bylo by vhodné zrušit financování neziskovek napojených na sociální inženýrství spojené s uprchlíky, genderovými a multikulti studiemi, které jsou financovány jak zahraničními subjekty (např. Norské fondy), tak přes náš rozpočet.


OBČANE, NEJSI OVCE, ABY TĚ TAKZVANÉ ELITY OHOLILY DO HOLA A CHOVALY NA DANĚ!



 
Návrh řešení uprchlické krize v pár bodech PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Pátek, 02 Říjen 2015 19:14

Každý problém má řešení, i uprchlická krize. Samozřejmě, pro politiky je nejjednodušší stávající řešení - odvolat se na kvóty EU a z veřejných prostředků dotovat vše spojené s uprchlíky, kterých bude jen přibývat. Mimochodem, značné procento Afghánských uprchlíků je negramotných.

Co by například mohlo pomoci?

  1. obsadit kus Syrie, nyní ovládaný IS, kde je letiště a větší město
  2. je nutné, aby to bylo u moře, kde se dá instalovat odsolovací zařízení
  3. vybudovat zde velký tábor i s infrastrukturou
  4. přemístit tam většinu uprchlíků
  5. zřídit školy,pracovní místa při opravě města,atd...
  6. bez práce nejsou koláče - kdo by nepracoval, neměl by nic, než základní jídlo a ubytování
  7. jakékoli prohřešky tvrdě trestat, kdo chce odejít, odkud přišel, může; tvrdě vyžadovat, aby náboženství bylo soukromou věcí
  8. informovat uprchlíky, že všichni skončí zde
  9. nebude li to stačit, vyhnat IS z dalšího kusu a udělat další tábor
  10. vše pod protektorátem evropských armád, ne s účastí USA; Evropa se musí naučit samostatnosti
  11. neodebírat žádnou ropu dopravovanou přes Turecko (a tedy financovat IS)
  12. přestat se bratříčkovat se Saudskou Arábií


Domnívám se, že výše uvedené body mohou být jednoduchý a poměrně levný přístup k řešení.



Aktualizováno Pátek, 02 Říjen 2015 19:15
 
«ZačátekPředchozí31323334353637383940DalšíKonec»

Strana 39 z 48