Home Politika
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Blog
Trencle na hradě - proč se nesměji PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Pondělí, 21 Září 2015 17:13

Vyvěšení trenýrek na Hradě je ubohost demostrující úpadek společnosti a stupidity některých jedinců.

Tato akce nemá s demokracií nic společného, spíše je symbolem totalitismu. Proč? Ať se to někomu líbí nebo ne, prezident Zeman byl zvolen většinou občanů. Takže neustálé napadání volby většiny, ideálně s cílem jeho náhrady, je nerespektování demokratických principů. Místo argumentace věcnými argumenty je snadnější snaha dehonestovat protivníka.

Navíc dochází ke snižování obecně slušnosti a morálních hranic ve společnosti. Neustále jsou prolamována tabu a posouvány hranice toho, co je považováno za akceptovatelné. Dříve, či později to způsobí tragédii.


 
Zaměstnáme tisíce imigrantů a světlé zítřky nás neminou? PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Pátek, 11 Září 2015 13:45

V novinách v těchto dnech nalezneme spoustu prohlášení podnikatelské sféry, že řádově 5000 uprchlíků může hned získat práci jako svářeči a techničtí pracovníci. Sem tam jsou zmíněni i doktoři, ale tak jednoduché to v jejich případě asi nebude, pokud nevystudovali medicínu v České republice.

Vezměme tedy v úvahu ideální scénář, kdy uprchlík přijel a získal okamžitě práci např. zmiňovaného svářeče. Dle statistických podkladů je hrubá průměrná mzda svářeče (který má potřebné zkoušky, nechceme přeci, aby nám např. svařovaný most spadl na hlavu jenom proto, že uprchlík držel svářečku poprvé v životě v ruce) 20 272 Kč měsíčně. Pokud bude uprchlík sám, asi nějak vyžije, ale pokud bude mít rodinu, děti a nulové zázemí? To již bez sociálních dávek a další pomoci nezvládne a většinu mzdy spolkne nájem a nezůstane mu skoro na jídlo.

A i když tu zůstane, klidně i celá uprchlická rodina vč. dětí a úspěšně se asimiluje, vyřeší to neustálé vzlyky politiků a podnikatelů, že nikdo nechce dělat špatně placené práce?

Pokračujme ale v úvahách dále. Proč by měli mít zrovna uprchlíci zájem na tom, dělat hůře placené práce? Proč by jejich děti měly být odsouzeny dělat málo placené práce? Žádný takový důvod v EU není, není tu kastovní systém jako v Indii, nebo různé formy skrytého otrokářství, jako v Blízkovýchodních státech. Pokud multikulti zastánci imigrace argumentují pro podporu migrace právě skutečností, že vyřeší naplnění nepopulárních a špatně placených prací, které se vymírajícímu evropskému obyvatelstvu nechce dělat, je to přístup blížící se k propagaci otroctví a stigmatizaci určitých obyvatel, neboli rasismu.

Aktuálně vedoucí elity nám tvrdí, že Evropa vymírá. A mají pravdu, také na tom usilovně pracují. Jak jinak si lze vysvětlit, že místo porodnosti se podporuje antikoncepce zdarma (návrh ministryně Marksové, viz: http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/antikoncepce-zdarma-ci-dovolena-pro-otce-plany-marksove_355346.html).

Takže místo, aby vláda podporovala přirozenou obnovu českého obyvatelstva, to ať se raději neobnovuje a je doplňováno uprchlíky. Ke komu budou uprchlíci loajální? Asi k tomu, kdo jim dává dávky. Jenže vraťme se k úspěšně asimilované uprchlické rodině. Rodiče usilovně pracují, aby se měly děti lépe. Utrhávají si od úst, děti dospívají a jdou na školy. Rodiče jsou šťastní, skromní,  žijí v klidu. Pamatují na hrůzy války. Děti rostou se svými vrstevníky. Když školy absolvují, měly by být hodnoceny na úrovni českých absolventů. Neměli by dostávat horší mzdu. Ostatně diskriminaci zakazuje i zákon. Jak se tedy vyhnout situaci, jako je ve Francii a západní Evropě, kdy se radikalizuje až druhá generace přistěhovalců, protože zjistí, že bez práce nejsou koláče, že snadno neseženou skvěle placenou práci, kdy poté vytváří gheta a hledají smysl života v koránu, který jim odpoví na vše? Pokud se spokojí s nižším vzděláním, budou chtít pracovat za malé peníze a dělat nepopulární práce, nebo se spokojí s dávkami? Jaký je pak rozdíl od současné situace, kdy na trhu práce, i když špatně placená je, ale nikdo ji nechce dělat? Netřeba hádat, stačí se podívat například do Francie.

Jsem hluboce přesvědčen, že řešením populačních problémů Evropy není masová imigrace, ale změna hodnot a podpora reprodukce vlastního obyvatelstva, neboli méně dotací na kdejakou cyklostezku, méně dávek a hlavně menší daně.

Dnešní situace, kdy za rostoucí ekonomiky je schodkový rozpočet, to je diletantismus elit a známka, že se starají jen o sebe!

Pokud imigranti (desítky milionů) míří do Evropy, jako za místem vhodným pro život, kde hledají naději, Evropa by se měla vrátit k nějaké podobě koloniální politiky a silou zajistit sekulární a fungující místa, odkud uprchlíci pochází. Nebudou mít pak důvod utíkat. Nekorektní myšlenka, že? Ale možná bude častější a častější.

Přežití není povinné a pokud má západní svět přežít, musí bojovat. Evoluce si nevybírá a vyhraje dravější.


Aktualizováno Pátek, 11 Září 2015 13:55
 
Pokrytectví médií PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Čtvrtek, 03 Září 2015 17:35

Umírání migrantů ve Středozemním moři je jistě lidská tragédie (http://zpravy.idnes.cz/more-vyplavilo-na-pobrezi-telo-maleho-chlapce-fop-/zahranicni.aspx?c=A150903_094638_zahranicni_fer). Nicméně hyenismus médií a srdcebolné otázky nad utopným syrským chlapečkem odhalují pokrytectví médií a celé západní politické reprezentace.

Jenom v Syrii se mluví o smrti 250.000 obyvatel - a velká část jsou jistě děti. V Iráku jsou ztráty na obyvatelstvu též v řádu statisíců. Kdo má žaludek se podívat, jak to funguje na území dobytých Islámským státem, nechť se podívá na http://www.mpolska24.pl/post/6737/holokaust-chrzescijan. Je to opravdu jen pro velmi silné žaludky. To s médii a veřejností nedělá nic? IS zabíjí i děti... IS je podporováno jak Tureckem, tak Saudskou Arábií - spojenci Západu. Je to v pořádku? Západ podporuje Kurdy bojující s IS a zároveň je Turecko, člen NATO,  bombarduje. No není to zvláštní?

Evropa nikdy nebude moci zachránit všechny strádající na světě. I kdyby se rozdala. Kolikrát mám při pohledu na staré lidi a bezdomovce pocit, do jaké míry je společnost schopna a ochotna se postarat o své strádající spoluobčany.

Proč ostatně lidé z dříve poměrně prosperující země, jako je Syrie, utíkají? Opravdu stojí za to podporovat Arabské jaro, když všude, kam západ exportoval "demokracii", se prudce zhoršila životní úroveň a vypukly občanské války se stovkami tisíc mrtvých? IS si západ vytvořil. A když všichni utečou do láskyplného Německa, které má stále stigma holocaustu, a to se týká zejména utíkajících mladých mužů toužících po klidném životě, kdo bude proti IS bojovat? Kdo bude bránit jejich rodiny, jejich kulturu, jejich národ? Na prahu Druhé světové války utíkali čeští muži na Západ, aby dostali zbraně a bojovali. Nic z toho není bohužel stávajícím uprchlíkům vlastní.

Takže pokud to západ myslí s pomocí vážně, nezbude než formou pozemní invaze silou IS a islamismus porazit a zavést nějakou formu protektorátu, který zaručí sekulární společnost. Bude to stát krev a iluze západní sluníčkové multikulti společnosti. Pokud toho západ není schopen, nebude mu pomoci a bude stráven svou vnitřní byrokracií, pohodlností a leností, která sama o sobě nepředstavuje hodnoty, za které by obyvatelé západu bojovali na život a na smrt a západ se rozpustí a rozplyne v multikulti duhovém obláčku.

Není to optimistický příspěvek. Sledujme dikci západních politiků, pokud se potvrdí, že Rusko zasáhne přímo v Syrii a bude bojovat proti IS (http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/379551-stropnicky-rusko-asi-opravdu-zahajilo-vojensky-zasah-v-syrii.html). To Rusko, které si zdejší Rusofobové, přejí zničené a rozpadlé, nepřítel státu číslo 1, v sobě možná našlo sílu a bojuje proti nepříteli, na kterého Západ pouze neschopně kouká, nebo jej (ne)přímo podporuje (viz Turecko).  To Rusko, na které jsou uvaleny sankce...

Svědomí si Západ nabíráním uprchlíků nekoupí.


 
Opravdu "kvalitní" zpravodajství na iHned PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Úterý, 04 Srpen 2015 15:45

Tak jsem se dnes na iHned dočetl, že má Rusko prezidenta Medvěděva. Uznávám, pozice si v Rusku mění Putin a Medvěděv a pro žurnalisty na iHned není jednoduché udržet krok a reflektovat změnu, která se udála teprve v roce 2012. Tak uvidíme, kdy si to borci opraví.

Podtitul článku:

"Ruský prezident Dmitrij Medveděv zaúkoloval vládu, aby prověřila možné rozšíření embarga na zboží z dalších států"

http://zahranicni.ihned.cz/rusko/c1-64416870-medvedev-chce-rozsirit-sankcni-seznam-o-nove-staty-mohou-mezi-nimi-byt-gruzie-nebo-island





 
Sobotka a Klokánky: Zloděj křičí chyťte zloděje PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Středa, 29 Červenec 2015 04:56

Prezidentův mluvčí tlumočil názor prezidenta Zemana, že na Klokánky peníze nejsou, ale zhruba 1,4 miliardy (cca 300 milionů letos, 1,1 miliardy příští rok) na 1500 běženců jsou. A Sobotka byl na střeše.

Klokánky hodnotit nebudu, spíše popíši zajímavý princip, kdy vláda, která neustále hospodaří se schodkovým rozpočtem (tedy dluhem, který neustále zvyšuje) používá argument o katastrofálním zadlužení klokánků.

Ano, český politik je filuta. Katastrofálně zadlužuje všechny občany, jenom to není přímo vidět. Také za to není odpovědný a v nejhorším použije úplně stejný argument - to bylo minulé vedení. Státní dluh totiž není nic jiného, než dluh, který je někomu třeba zaplatit. Stát na svou činnost potřebuje více peněz, než má. Jak se splácí? Např. ze státního rozpočtu. To se to Sobotkovi hospodaří s každoročním schodkem kolem 100 miliard.

Ještě k nákladům na ekonomické uprchlíky = běžence. Jenom letos budou náklady cca 200.000Kč (ano, dvěstě tisíc) na jednoho uprchlíka, v příštím roce to bude 730.000 Kč na hlavu. Jeden ekonomický uprchlík nás vyjde v příštím roce na třičtvrtě milionu. Divíte se potom exodu z Afriky a Blízkého východu?

Vzpomeňte si na to, až budete dávat drobné při sbírkách pro pomoc pro české děti, kdy je nutná léčba v zahraničí, kdy nemají zdravotní pomůcky, kdy jsou zadlužené Klokánky, kdy se řeší přidáni stovky důchodcům. Podívejte se na svou výplatnici a kolik vyděláte za rok, nebo kolik jste zaplatili na daních. Ať máte porovnání ze života. Příští rok má být mimochodem schodek rozpočtu přes 70 miliard.

V některé literatuře se uvádí, že nejrychlejší likvidace protivníka v diskuzi je obvinit ho z fašismu, xenofobie nebo rasismu. Předmětem diskuze pak není faktické téma, ale protivník se musí bránit jenom těmto obviněním. O to samé se pokusil Sobotka, akorát na to šel přes "pudy" od lesa. Odvádí pozornost od skvělého obchodu, který uprchlíci pro vybrané neziskové organizace budou.

Není to tak dlouho, co prosákl tento business model v Itálii, kde mafie (zločinecká organizace) ve spolupráci s politiky měli cíl: "alespoň euro denně z každého uprchlíka do naší kapsy". Jsme v Čechách, takže u nás těch EUR bude aspoň 5.

Články např:

http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/zeman-nesmi-sirit-zlobu-vuci-imigrantum-tvrdi-sobotka_350376.html

http://www.novinky.cz/domaci/376183-nejhorsi-pudy-sireni-nevrazivosti-sobotka-kritizuje-zemanovy-vyroky.html

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/371558-uprchlici-jsou-prima-kseft-v-italii-z-nej-profituji-politici-i-mafie.html



Aktualizováno Středa, 29 Červenec 2015 05:41
 
«ZačátekPředchozí31323334353637383940DalšíKonec»

Strana 40 z 48